Apowersoft Video Converter voor Mac

Apowersoft Video Converter voor Mac 1.4.0

Alles-in-één oplossing voor converteren, downloaden, bewerken en branden van video’s.

Alles-in-één oplossing voor converteren, downloaden, bewerken en branden van video’s.

Deze software biedt u de hulpmiddelen voor het converteren van allerlei soorten video’s en audio’s in een uitgebreide selectie aan output-formaten, snel en zonder kwaliteitsverlies, en direct op populaire digitale toestellen, zoals de iPhone, iPad, iPod, Samsung, Sony, LG, Blackberry…

En het is niet alleen voor het omzetten van video- en audiobestanden. Het programma is ook geschikt voor het rippen van audio uit een video. U kunt de software zelfs gebruiken voor het omzetten van een batch met meerdere bestanden tegelijk.

Apowersoft Video Converter voor Mac maakt het makkelijk om video’s van populaire video websites te downloaden. Als u de videobestanden wilt bekijken terwijl ze downloaden, is dat geen probleem. Het heeft een krachtige ingebouwde Mac video-speler welke u de video’s al laat bekijken voordat het downloaden is voltooid. Daarnaast beschikt het over andere aantrekkelijke functionaliteit, waaronder de mogelijkheid om video’s te bewerken, om ze zo meer interactief en vermakelijk te maken. En met de ondersteuning van technologie voor het branden van DVDs en een makkelijk gebruikers-interface, kan de software ook goed als DVD brander worden aangemerkt. Gebruikers kunnen hun video’s gemakkelijk op DVD branden aangezien u ruim van tevoren het output-formaat instelt.

De software is gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing voor het voordelig en efficiënt converteren, downloaden, branden en bewerken van hun videobestanden.

De eigenschappen die deze software echt onderscheidt van andere software kunnen we als volgt beschrijven. Allereerst zijn er geen beperkingen aan het formaat van de originele video’s. U kunt video’s in allerlei formaten in de converter importeren. Daarnaast gebruikt het een geavanceerde sniffer om automatisch video’s te herkennen en downloaden die u afspeelt. Bovendien kunt u de bandwijdte instellen die de downloader gebruikt tijdens het downloaden van bestanden.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
Apowersoft Video Converter voor Mac

Download

Apowersoft Video Converter voor Mac 1.4.0

Beoordelingen about Apowersoft Video Converter voor Mac